fbpx

Retourneren

Bedankt voor je bezoek aan Sicilian Sunday.

We hopen dat je bestelde artikelen voldoen aan je wensen en doen verlangen naar warme zomerdagen!

We hebben alle informatie rondom ons retourbeleid op een rijtje gezet. Mocht je hierna nog een vraag hebben, neem dan contact met ons op via info@siciliansunday.com of bel/whats’app via +31 6 36 58 74 88

Door een bestelling te plaatsen op onze website, ga je akkoord met de algemene voorwaarden omtrent verzending, retourneren en terugbetaling van je aankoop. 

Retourbeleid

Alle producten van Sicilian Sunday kunnen worden geretourneerd tot 14 dagen na de afleverdatum.

Houd er rekening mee dat de producten in perfecte staat bij ons aangeleverd dienen te worden. Dit betekent onder andere dat de hygiene sticker niet verwijderd is en ook de hangtag nog aan het artikel bevestigd zit.

In Nederland rekenen we €3,95 voor het retouneren van een bestelling. Dit bedrag wordt automatisch ingehouden op het terug te betalen bedrag.

Retourneer je een bestelling vanuit België, dan rekenen we hier €14,- voor omdat de transportkosten vanuit België hoger zijn. Dit bedrag wordt automatisch ingehouden op het terug te betalen bedrag.

Laten we proberen zoveel mogelijk aan het milieu te denken, hergebruik bijvoorbeeld de originele verpakking voor het retourneren. 

Retourproces stap-voor-stap

  1. Stop het item dat je wilt retourneren terug in de (originele) verpakking.
  2. Voeg de pakbon die je hebt ontvangen toe aan de retourorder.
  3. Gebruik het retourlabel (bijgevoegd aan je order).
  4. Breng je retourorder naar een PostNL locatie en bewaar het ontvangstbewijs: we zijn namelijk niet verantwoordelijk voor items die kwijt zijn geraakt op weg terug naar ons.

We nemen contact met je op wanneer we je retour hebben ontvangen. Je kunt binnen 7 dagen je terugbetaling verwachten, mits anders aangegeven. Retourneren bedraagt €3,95, dit bedrag wordt automatisch verrekend met het terug te betalen bedrag.