fbpx

Size guide

siciliansundayphoto1

Op zoek naar een nieuwe bikini die je online wilt kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor de mooiste bikini’s. Onze collectie bestaat uit trendy stijlen zoals tops met een strik sluiting of een knoop. Ook hebben we bralette bikini tops in onze collectie, deze trend is inmiddels overgegaan naar een tijdloze, elegante top die niet meer in een collectie kan ontbreken. Zo simpel maar immer elegant. 

Onze Rigato stijl bestaat uit drie prachtige bralette bikini tops. Perfect als je op zoek bent naar een rode of donkerblauwe bikini. De Rigato set hebben we zowel in fel rood als chic wijnrood. Naast rood hebben deze Rigato stijl ook in een rijke, glanzende donkerblauwe kleur. 

De grote bikini trend van dit jaar is toch wel de striksluiting. De strik bikini’s van Sicilian Sunday zijn extra bijzonder omdat je ze volledig kan aanpassen aan je eigen wensen. De strik is dus niet enkel decoratie, maar maakt het mogelijk de top volledig te personaliseren. We hebben een groot assortiment strik bikini tops, genaamd onze Palermo stijl. 

We bieden deze stijl aan in onder andere koraalroze, geel, glanzend lichtblauw, donkergroen en nog meer kleuren. 

Daarnaast is het rib materiaal corduroy ook niet weg te denken sinds dit jaar, ook deze prachtige stof is aanwezig in onze collectie. We hebben deze speciale corduroy stof in babyblauw, zwart, terracotta en fel rood.

De Primavera stijl is onze prachtige nieuwe stijl met knoop detail. De medium decolleté bedekking geeft een natuurlijk push-up effect, perfect!

Heb je een vraag over de collectie, een stijl of wil je persoonlijk maatadvies? Dan helpen wij je graag, kijk bij Contact bij de verschillende mogelijkheden om met ons in contact te komen.